Rijlessen

We gebruiken de rijlessen effectief en hierbij vinden we de interactie tussen rijinstructeur en leerling erg belangrijk. Al onze rijlessen zijn opbouwend van karakter, verbeterpunten maar ook pluspunten komen iedere les aan bod. Een goede sfeer tijdens de rijlessen vinden wij erg belangrijk, we doen er dan ook alles aan om dat te bewerkstelligen. We hebben ervaring met leerlingen met faalangst. Ook deze leerlingen kunnen een rijexamen halen, mits ze de juiste begeleiding krijgen. Onze rijinstructeurs selecteren de juiste leermethode bij jouw rijstijl. Het is mogelijk om een tussentijdse toets af te leggen. Dit is een soort proefexamen waarbij je al kan wennen aan de examensfeer.

Rijschool West is van mening dat het halen van je rijbewijs vooral een leuke ervaring moet zijn. Verder zijn we zeer flexibel, rijles in de avond of op zaterdag is mogelijk. Zo is het ook mogelijk om een rijles van 90, 120 of 180 minuten te volgen in plaats van het gebruikelijke uur.

Wil je snel je rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedcursus. Bij een spoedcursus in een intest verplicht. Zo kijken we of je geschikt bent voor de spoedcursus. Is dit zo dan duurt de cursus twee tot acht weken.

Contact

Koniging Julianaweg 32
2691 GD 's-Gravenzande

E: info@rijschoolwest.nl
T:06 16 81 83 92

Rijschool

Bank: Rabobank
IBAN: NL30RABO0145137511

KVK: 57498482
Rijschoolnummer: 3785R1

Volg ons op Facebook!